Over ons

Een gezellig evenement – Dat zich afspeelt in de straten en pleinen rondom de Dorpskerk, langs de Woudwetering en aan de pittoreske Comriekade Woubrugge. KOM, KIJK en DOE MEE – maak kennis met de oergezellige braderie  –  met een swingend Batehofplein waar de lokale caféhouders uitpakken met livemuziek –  ruimte genoeg dus voor gezellig samenzijn met een muzikale omlijsting.

Een uniek evenement – temeer omdat in 1990 is gestart met een keten van ‘open dagen’ in ruim 20 Nederlandse gemeenten, gericht op de promotie van recreatieve mogelijkheden op en om het water. Uniek omdat de Woubrugse Open Dag Waterrecreatie, mede dankzij het enthousiasme van vele opeenvolgende besturen, al jaren als enige van deze dagen is blijven bestaan en in 2014 haar 25-jarig jubileum vierde!

Een verbindend evenement – Omdat het Open Dag Waterrecreatie bestuur, tezamen met de Stichting Kaag en Braassem Promotie www.rondomkaagenbraassem.nl, zich mede ten doel heeft gesteld om het evenement een verbindende factor te laten zijn tussen de diverse dorpen uit het Kaag en Braassem gebied.

Een sportief evenement – Want ook in 2018 zullen er voor jong en oud weer verrassende spelonderdelen zijn. Tevens is de Open Dag Waterrecreatie opnieuw het speelveld van spannende competities. Diverse Teams zullen weer een sportieve strijd aangaan op verschillende onderdelen.

Kennismaken met het bestuur? Klik dan hier.