De Woubrugse braderie … altijd weer gezellig!

De altijd weer gezellige en gevarieerde braderie speelt zich af  in de straten en pleinen rondom de karakteristieke dorpskerk en aan de pittoreske Comriekade langs de Woudwetering. De traditionele braderie is de rode draad die de veelal sportieve onderdelen van de Open Dag Waterrecreatie met elkaar verbindt.

Om een gezellige braderie te kunnen realiseren staan wij altijd open voor nieuwe en gevarieerde kramen. Vooral ook braderiedeelnemers die iets te bieden hebben op het gebied van (water)sport zijn zeer welkom. Wij kunnen altijd een aantal kramen meer plaatsen dus als je goede ideeën hebt of collega’ s kent die op deze uniek braderie willen staan, dan horen wij dit graag en kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.

Ook voor (sport)verenigingen en stichtingen is de braderie een uitgelezen mogelijkheid om zich te presenteren aan een breed publiek van alle leeftijden. We nodigen hen dan ook van harte uit om zich in te schrijven.

Op het inschrijfformulier vindt u alle informatie betreffende de prijzen, locaties en toeslagen.

Schrijf je NU on-line in voor de huur van een kraam of grondplaats. We beschikken nog over een aantal leuke plekken op deze altijd weer oergezellige braderie!
Doe het snel, want wij willen je zeker niet teleurstellen!

Geef een reactie